Is er iets mooier dan een rietgedekt dak? Nee toch? Het is een behoorlijke klus om een huis van riet te voorzien. Doe je echter een beroep op een rietdekker Gelderland, dan heb je te maken met professionals die het klappen van de zweep kennen. 

Pas je verzekering aan als je kiest voor een rieten dak

Even een paar zaken die belangrijk zijn. Vergeet niet je verzekering aan te passen.  Het verzekeren van een huis met een rieten dak is duurder dan wanneer je gewoon dakpannen op je woning hebt. Dat heeft met het risico te maken, bijvoorbeeld dat het rietgedekte dak door de bliksem getroffen wordt en vlam vat. Aan de andere kant kan een rieten dak uitstekend isoleren. 

Zowel op huizen waar al riet ligt als het voor de eerste keer aanbrengen van riet

De rietdekkers van Rietdekker Gelderland bedekken de daken met riet. Dat doen ze zowel op huizen waar voor het eerst riet gelegd wordt, maar ook als er nu al riet op het dak aanwezig is. Behalve het aanbrengen van een nieuw dak, schakel je Rietdekker Gelderland ook in als er renovatie- of onderhoudswerkzaamheden gepleegd moeten worden. 

Nauwkeurigheid gaat altijd voor snelheid bij de specialisten van Rietdekker Gelderland

Het leggen van riet op een dak is geen eenvoudige klus. Nauwkeurigheid gaat altijd voor snelheid en soms is Rietdekker Gelderland een aantal weken bezig met het bedekken van het dak met riet. Kies je voor een specialist als Rietdekker Gelderland, dan word je volledig ontzorgd. Dat betekent dat eventuele sloopwerkzaamheden en zaken als steigers om op hoogte te kunnen werken allemaal door de specialist uit Gelderland geregeld worden. Dat is wel zo prettig.

Voorbereidende werkzaamheden zijn erg belangrijk

Wordt er voor de eerste keer riet op een dak aangebracht, dan zijn de voorbereidende werkzaamheden erg belangrijk, Soms dient eerst sloopwerk uitgevoerd te worden op het dak en wordt er eerst een onderconstructie op het dak aangebracht. Vervolgens wordt op die constructie riet aangebracht. Je zou dan inderdaad kunnen zeggen dat Rietdekker Gelderland zorgt voor dubbele isolatie. Daarmee verdien je de investering in een rieten dak dus al deels terug door een structureel lagere energierekening.

Ook voor periodiek onderhoud klop je aan bij de specialist in Gelderland

Laat jij een rieten dak aanbrengen door de specialisten van Rietdekker Gelderland, dan kun je ervoor kiezen om ook het onderhoud aan het dak door deze specialist te laten doen. Kies je voor periodiek onderhoud van deze expert, dan weet je zeker dat je rieten dak steeds in de beste conditie zal zijn en ook blijven. Als geen ander kunnen de specialisten uit Gelderland een dak snel en kundig inspecteren en kunnen eventueel kleinere werkzaamheden meteen uitgevoerd worden. 

Het is het allemaal waard, zo’n rietgedekt dak

Het aanbrengen van een rieten dak is niet zomaar iets. Het kost tijd en het is toch wel een investering. Dat is het echter allemaal waard. Er bestaan namelijk geen mooier dan een fraai rietgedekt dak. Het is het dus allemaal waard.

Klik hier om meer te weten te komen.