NIEUW: Nu ook hout bij INOXvakman.be!

INOXvakman.be is al enkele jaren de nummer 1 webshop op het gebied van prachtige INOX trapleuningen. Wij staan voor topkwaliteit producten en materialen, maatwerk in eigen beheer, scherpe prijzen en een snelle levering. Inmiddels hebben wij nu ook een mooie collectie leuningen van diverse houtsoorten toegevoegd aan ons online assortiment. En uiteraard kunt u deze houten leuningen helemaal compleet met dragers, eventueel INOX einddoppen, en alle benodigde bevestigingsmaterialen direct online aanschaffen. In een serie blogartikelen lichten wij diverse modellen toe. Ditmaal de trapleuning van beuken gelakt en gebeitst met INOX dragers type 2:

INOXvakman

De trapleuning beukenhout gelakt en gebeitst incl. dragers TYPE 2 is een hele mooie trapleuning waarbij het natuurlijke beukenhout prachtig wordt gecombineerd met de unieke look & feel van INOX, voor die extra en bijzondere moderne touch. De traditionele vormgeving van de ronde leuning en de rondvormige leuningdragers maakt deze trapleuning erg toegankelijk waarbij deze in veel interieurstijlen prachtig tot haar recht zal komen. Een mooie trapleuning van beukenhout (gelakt en gebeitst afgewerkt) met een moderne ‘accent’. Deze afwerking heeft een bijzondere donkere houttint als gevolg. In combinatie met de traditionele TYPE 2 vormgeving realiseert deze combinatie een hele mooie en vooral ook stijlvolle trapleuning.

 

De trapleuning is vervaardigd uit gelakt en gebeitst beukenhout en heeft een diameter van 42,4 mm. Deze beuken trapleuning wordt geleverd inclusief INOX  leuningdragers TYPE 2, met alle bevestigingsmaterialen (schroeven en pluggen) en INOX einddoppen. Zowel de leuningdragers als de uiteinden betreffen 100% geborsteld INOX. Bij de leuningdrager TYPE 2 zijn de bevestigingsschroeven (t.b.v. de bevestiging van de dragers aan de muur) zichtbaar.

 

Nieuwsgierig geworden, bekijk dan snel ons assortiment houten trapleuningen online bij INOXvakman.be: Op maat vervaardigd, met zorg afgewerkt, goed verpakt, snel in huis en online direct (voordelig) te bestellen.