Een schoon en mooi opgemaakt bed

smulderstextiel.be

Een bed hoeft niet alleen mooi te zijn, voor de hygiëne is het ook nodig om een bed op te maken met bepaalde soorten beddengoed. Om bijvoorbeeld je kussen of matras te beschermen maak je gebruik van een beschermhoes, dit voorkomt dat er vuil of stof opkomt. Met een waterdichte hoes voor je matras ben je altijd beschermt tegen vocht, ideaal in het bed van kinderen die nog niet helemaal zindelijk zijn. Zo zijn er bij smulderstextiel.be verschillende producten voor een perfect opgemaakt bed.

smulderstextiel.be

Het goede kussen kiezen

Heb je een nieuw hoofdkussen nodig is het goed niet alleen te kijken hoe hard of zacht het kussen is, een kussen is essentieel om de nek te ontlasten tijdens de slaap. Ook het matras bepaald in zekere mate wat voor kussen je nodig hebt, bij een stevig matras hoort in de meeste gevallen geen heel zacht kussen. De slaaphouding is essentieel, deze bepaald welk kussen je de goede ondersteuning geeft die je nodig hebt. Bij slulderstextiel.be zijn er verschillende soorten hoofdkussens in het assortiment te vinden.

De kinderkamer

Voor kinderen is een dekbedovertrek een belangrijk onderdeel van het bed, deze bepaald in zekere mate hoe het bed eruit ziet. Een leuke cartoon, een overtrek met dieren, mooie kleuren of iets anders, bij smulderstextiel.be vind je een zeer compleet assortiment aan dekbedovertrekken voor kinderen. Kijk ook naar de materialen, de overtrekken zijn verkrijgbaar van zacht flanel, katoen tot een luxe uitstraling met satijn. Kijk rustig rond met je zoon of dochter en kies voor een leuk overtrek.