Een eiken blad voor uw TV meubel.

Eikenvakman.nl is de NR. 1 webshop in Nederland & België voor prachtige eikenhouten bladen op maat. Met een ruime collectie vindt u bij ons altijd een blad dat bij uw wensen – en beoogde toepassing – past. Met een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze eiken bladen en ditmaal gaan wij dieper in op een van de meest populaire ‘toepassingen’ van onze eiken bladen op dit moment: Een eiken blad op maat voor een (wit) TV meubel!

Trendy: Een eiken TV meubelblad / meubelplank.

Een mooi & sfeervol eiken blad op maat van EIKENvakman.nl is tegenwoordig enorm populair als TV meubelblad / meubelplank. Vaak wordt als basis een eenvoudig en modern wit TV meubel gebruikt, waar een mooi eiken blad op wordt geplaatst, met een sfeervol & hip TV meubel als eindresultaat! Bij EIKENvakman.nl vindt u altijd een passend eiken blad voor uw TW meubel. Onze eiken bladen kunnen – top op de millimeter – op maat besteld worden, zodat u zeker weet dat het eiken blad precies past bij / op uw TV meubel.

TIP: Aangezien de meeste mensen juist een natuurlijk en robuust accent willen realiseren in combinatie met een modern TV meubel, wordt veelal gekozen voor een eiken blad van rustiek / extra rustiek eikenhout met de ‘noesten open’. Omdat een TV meubelblad / meubelplank niet intensief gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld een eiken tafelblad, is het vullen van de noesten niet direct nodig en juist de open noesten en scheurtjes dragen bij aan het rustieke karakter van het eiken blad!

Wat uw wensen ook zijn en welke toepassing van het eiken blad u ook voor ogen heeft, bij EIKENvakman.nl slaagt u altijd. Wij zijn gespecialiseerd in eiken (tafel)bladen en in het geval van vragen kunt u ons altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag met een gericht advies!