De lange, warme zomerdagen maken plaats voor de koude, korte winterdagen. Echter, tot het winter is hangen we nog even in dit rare weertje. De ene dag is het 25 graden, tjirpen de vogels en straalt het buiten en de andere dag stormt het en kijk je het liefst de hele dag films onder tien dekens! Oftewel, tijd voor kerstlampjes? Ikzelf zou volmondig ja zeggen, kerstlampjes heten misschien wel kerstlampjes, maar kunnen eigenlijk het jaar door aan. De kerstlampjes van kerstverlichtingbuiten.com zijn namelijk geschikt voor zowel binnen als buiten en bruikbaar voor het gehele jaar. 

Kerstlampjes van kerstverlichtingbuiten

Bij kerstverlichtingbuiten.com hebben ze diverse soorten kerstlampjes. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kerstlampjes op batterij op LED
  • Cluster kerstlampjes LED
  • Compact kerstlampjes buiten LED lichtsnoeren 
  • Kerstlampjes buiten LED lichtsnoeren 
  • Kerstlampjes ster LED
  • Vlam kerstlampjes

Voor het feestelijke deel van de korte, koude winterdagen gaat beginnen moet er nog wel veel ingekocht worden. Omdat de meesten weer druk aan het werk moeten, maakt kerstverlichtingbuiten het men makkelijker. Dankzij het brede assortiment van kerstlampjes is er voor ieder wat wils. Deze zijn overzichtelijk verdeeld in de bovengenoemde categorieën.

Welke kerstlampjes passen het beste bij mij?

Allereerst, hoeveel kampafstand wil je hebben? Als je kijkt naar snoeren met LED-lampjes, dan zit het grootste verschil in de afstand tussen de lampjes onderling. Dit kan variëren van 10 centimeter tot 0,6 centimeter. Cluster verlichting heeft de meeste lampjes, namelijk om de halve centimeter. 

Ten tweede, welke kleur verlichting wil je of vind je het mooist? De meeste leveranciers hanteren de omschrijvingen classic warm en warm wit. Classic warm lijkt het meest op de kleur van de klassieke kerstlampjes, het is namelijk een beetje gelig. Warm wit is veel lichter en lijkt het meest op de kleur van een traditionele gloeilamp. Het licht van een LED-lamp met warm wit vinden de meesten te fel in huis, maar wel weer erg op zijn plek in de tuin. 

Ten derde is er een verschil in de felheid van de kerstlampjes. Een mini LED-lampje brandt veel feller dan bijvoorbeeld een traditioneel halogeenlampje. De soft LED-lampjes hebben een hele zachte en unieke kleur. Dit komt doordat er een mat glaasje in het lampje zit. Je kunt natuurlijk ook altijd nog voor de feestelijke gekleurde kerstlampjes gaan. 

Ten slotte, hoeveel lampjes zijn er totaal nodig? Deze vraag moet je niet al te letterlijk nemen. Het gaat er meer om wat de lengte wordt van het snoer. Er zijn wel richtingen namelijk. Maar dit ligt natuurlijk ook voor het doeleind. Voor kerst ligt het aan hoe groot of hoog is de boom? Je zit dan wel vaak tussen de 12 en 18 meter aan lampjes. Wanneer je een kamer wil versieren zit je vaak ook wel tussen de 10 en 20 meter, ook afhankelijk van het oppervlakte dat je moet coveren. Kortom, er is veel diversiteit in kerstlampjes omdat het voor iedereen weer anders gebruikt gaat worden en iedereen ook andere wensen heeft.

Kortom, neem dus zeker een kijkje bij het brede scala aan kerstlampjes van kerstverlichtingbuiten om te zien of zij dé kerstlampjes voor jou hebben, je zal zeker niet teleurgesteld worden! Lees meer…

Een onvergetelijk voorjaar bij jou thuis