Design eetkamerstoelen vorm, kleur en materiaal

Binnen de stijl design is er heel veel mogelijk. Opvallend is wel dat de stoelen vaak lekker opvallen. Dit kan zijn door de kleur, het materiaal of door de vorm die niet overeenkomt met wat men gewend is.

Vorm

Een voorbeeld van een design stoel die opvalt door zijn aparte vorm is de Label51 Spike Grijs. Zijn apart gevormde pootjes en zijn onconventionele armleuningen maken hem een vreemde eend in de bijt. Zijn fluffie zitkussens geven hem een extra speels uiterlijk. De stoel is ondanks zijn mooi ontworpen maar onconventionele uiterlijk erg comfortabel en avondenlang zit plezier is gegarandeerd.

yels.nl-logo-transparant-morgen-in-huis-e1481310825470

Kleur

Deze Label51 eetkamerstoel Geel/Chroom is een mooi voorbeeld van een design stoel die opvalt met zijn kleur. Deze uitvoering is gestoffeerd met een prachtige mosterd gele stof. De vorm van de stoel doet denken aan een trotse orchidee en hij zit ook nog eens heerlijk! Door de opstaande wangen is de pasvorm erg prettig, je wordt heel goed ondersteund door deze stoel. De pootjes van deze stoel zijn uitgevoerd in chroom, dit geeft de stoel een jong en modern karakter. De speelse vorm van de pootjes benadrukken zijn stijl, design.

Materiaal

Onderstaande Damme Logan Dark Brown is een design stoel die vooral opvalt door het gebruik van de materialen. Het ruwe leer contrasteert prachtig met de vorm van het zit kuipje. Het verrassend anonieme en toch speelse onderstel staat mooi bij het leer door zijn donkere kleur. Het is bij deze stoel niet de kleur of de vorm die hem bijzonder maken, maar het materiaal.

Alledrie de stoelen die ik hierboven heb omschreven zijn verkrijgbaar bij Yels.nl. Neem hier snel een kijkje als je nieuwsgierig bent geworden naar deze of de andere stoelen uit hun assortiment!